Komputronik SA

VN:F [1.9.22_1171]
Oceń firmę i dodaj opinię
Rating: 9.3/10 (15 votes cast)

komputronik opinie o firmieKomputronik SA jest dystrybutorem sprzętu i oprogramowania komputerowego a także elektroniki użytkowej. Oferta sklepu zawiera produkty wszystkich najważniejszych producentów na całym świecie.  Firma posiada salony sprzedaży w każdym większym Polskim mieście. Komputronik zajmuje się także produkcją sprzętu oraz świadczeniem usług informatycznych. Jeżeli miałeś okazję zetknąć się z tą firmą, jako klient lub współpracownik, zachęcamy abyś podzielił się swoją opinią na temat  działalności firmy Komputronik.

Kontakt: Komputronik S.A. ul. Wołczyńska 37, 60-003 Poznań 



22 Opinie o “Komputronik SA”

  1. kupowałem kilkukrotnie i nie zawiodłem się na sklepie, ani razu nie musiałem anulować zamówienia bo sklep kazał dłużej czekać czy coś podobnego a co często mi się w wielu sklepach zdarzało, także do komputronika mam zaufanie i polecam

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. jak dla mnie sklep bardzo dobry, zawsze mają duży wybór sprzętu i nigdy się na zakupie u nich nie zawiodłem a i cenowo promocje są dobre

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  3. Kupiłem w tym roku kartę graficzną w komputroniku i jestem ze sprzętu bardzo zadowolony, mega fajny zakup, sklep też się spisał, ja POLECAM!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  4. Dobry i solidny sklep internetowy, dla mnie numer 1, dobra obsługa, super szybka wysyłka i sporo promocji.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  5. sklep OK – bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny oraz szybka wysylka produktów z magazynu do klienta, testowałem różne sklepy ale komputronik wypada jakościowo najlepiej

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  6. Kupiłem monitor – bardzo pozytywnie mnie sklep zaskoczył, jednego dnia zamówiłem, drugiego odebrałem sprzęt, rewelacja, sam monitor też fajnie się sprawuje i miał super cenę!!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  7. kupiłem jakiś czas temu monitor i z zakupu jestem zadowolony, miła obsługa i super szybka dostawa do salonu no i sprzęcik był w super cenie na promocji !

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  8. Solidnie realizują zamówienia, kupowałem kilkanaście razy już u nich i ani razu nie było żadnego problemu, solidnie, szybko, fachowo.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  9. potrzebowałem szybko laptopa kupić bo poprzedni padł, wybrałem model i kupiłem w komputroniku, na następny dzień odebrałem z salonu, mega szybko, towar zgodny z opisem, super sprawa :) polecam!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  10. Parę razy zrobione zakupy, w tym urządzenie wielofunkcyjne, laptop i dziesiątki tuszy. Problemów brak.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  11. kupiłem kartę graficzną ostatnio – potrzebowałem bardzo szybko ją u siebie mieć bo stara karta wyzionęła ducha, sprawdziłem na stronie komputronika, okazalo się że jest od ręki w salonie, pojechałem, kupiłem, zamontowałem i wszystko śmiga :) Pozytyw ode mnie!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  12. Największa moim zdaniem oferta laptopów i ultrabooków w Polsce. Chyba nie ma innego sklepu z takim wyborem. Poza tym prosty interfejs do przeglądania i szukania.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  13. Nie zawsze cena jest najważniejsza, bo sklepy typu Komputronik nie produkują sprzętu elektronicznego wiec liczy się serwis, a ten tu jest okej.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  14. ogółem nie zawiodłem się jak dotąd na zakupach w ich sklepie internetowym – zawsze było szybko i wygodnie, bez problemowo i ostatnio w znacznie lepszej cenie niż jeszcze kiedyś więc będę wracał na pewno częściej :-D

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  15. jak dla mnie godny zaufania… głównie z tego względu że nigdy nei zdarzyło się aby było opóźnienie w dostawie, nigdy nie było problemu ze sprzętem czy niezgodność z opisem na stronie etc., bez zarzutu

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  16. niedawno czytnik sobie sprawilem i od paru dni korzystam, super wybor, komputronik mial (chyba ndal ma) promocje na kindle classic i naprawde super sprzet wersja bez reklam za smieszne pieniadze, zdecydowanie warto

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  17. upolowalem u nich pare rzeczy w ostatnim roku i nigdy nie anulowali zamowienia, nigdy nie czekalem na dostawe wiecej niz trzy dni wiec oceniam pozytywnie

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  18. co tu duża pisać, największy wybór i najszybsza wysylka… przetestowalem praktycznie kazdy sklep z elektroniką z popularnych i tutaj jak najbardziej nr 1

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  19. zakupy komputerowe zrobiłem pierwszy raz w komputronku i jestem zadowolony! szybko wygodnie dobry sklep, kartę graficzną i procesor mieli najtaniej wiec udalo mi sie kupić kompa taniej niż chciałem i jeszcze mi go złożyli

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  20. kupiłem w komputroniku parę sprzętów m.in. tablet, nowy komputer, oprogramowanie itp, sprawdzili się bo nie bylo żadnego problemu, zamówiłem, poczekałem dwa dni i dostałem kurierem wszystko, także na święta pewnie też u nich zamówię aby wszystko było okej

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  21. Narzekać nie można. Kupuję u nich przeważnie ze względu na to, że na małych sklepikach wiele razy się zawiodłem i wolę teraz wybrać sprawdzony sklep. Do tej pory bez zarzutu. Na plus sporo promocji i outlet, jak się poszpera to naprawdę cenowo fajnie :)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  22. bez dwóch zdań sklep z najszybsza wysyłką na jaki trafiłem i do tego najwięcej fajnych promocji i wyprzedaży więc warto sobie zapolować na coś :)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Dodaj opinie

Złóż obrazek


payday loans